Rekrytering – Invela vill förstärka sitt team!

KUNDFÖRVALTARE TILL INVELA FASTIGHETER

OM TJÄNSTEN
I rollen som Kundförvaltare är du kontaktperson gentemot våra hyresgäster i frågor som främst rör förvaltning med fokus på att skapa värde och affärsnytta. Du kommer även få möjligheten att jobba med utvecklingsprojekt samt medverka i köp- och säljprocesser.

Invela befinner sig en spännande tillväxtfas där tanken är att rollen kommer att växa och utvecklas med tiden.
Du kommer att rapportera till Förvaltningsansvarig och utgår från vårt kontor i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Vårda och utveckla relationen med våra kunder
• Ansvara för budget, prognos, resultat samt affärsplan
• Aktivt arbeta för effektivisering av processer och rutiner för fastighetsförvaltningen
• Hyresförhandlingar tillsammans med Förvaltningsansvarig
• Tillsammans med affärsutvecklingschef inom bolaget aktivt verka för utveckling av fastigheterna

DIN ERFARENHET OCH KOMPETENS
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning med inriktning mot fastighetsekonomi eller fastighetsförvaltning. Gärna Civilingenjör eller likvärdigt med 1-2 års erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du är van vid arbete som innebär sociala kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du har även B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv och har ett genuint intresse för fastigheter och hållbarhet. Du är en förtroendeingivande och naturlig relationsbyggare med förmåga att hålla en kreativ och konstruktiv dialog med kunder. Du har ett starkt affärsdriv, är positiv och lösningsorienterad.
Du kommer samarbeta med en mängd olika parter såväl internt som externt och därför måste du trivas i en roll som innebär många kontaktytor och ha förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt, såväl som att lyssna in.

Vi erbjuder dig
Förutom en fantastiskt spännande tjänst får du vara en del av ett ungt bolag som är inne på en tillväxtresa. Vi har stora ambitioner och du får på nära håll vara en del av ett litet och engagerat gäng med lång och bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi håller högt tempo men värderar goda relationer och en rolig arbetsplats.

Kontaktuppgifter
Maria Mastej
076 876 63 51
maria@invela.se

Klicka här för att ta del av hela annonsen

Bläddra bland nyheter