Invela söker junior förvaltare

Junior Förvaltare till Invela Fastigheter

OM TJÄNSTEN
I rollen som junior förvaltare är du kontaktperson gentemot våra hyresgäster i frågor som främst rör förvaltning med fokus på att skapa värde och affärsnytta. Du kommer även få möjligheten att medverka i köp- och säljprocesser.

Invela befinner sig en spännande tillväxtfas där tanken är att rollen kommer att kunna växa och utvecklas med tiden. Du kommer att rapportera till Fastighetsansvarig och utgår från vårt kontor, beläget centralt i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vårda och utveckla relationen med våra kunder
  • Säkerställa att hyresvillkor uppfylls
  • Hantera uppföljning av myndighetskrav
  • Administrativt arbete i samband med förvärv av fastigheter
  • Framtagande av hyresavtal
  • Hyresförhandlingar med stöd av Fastighetschef
  • Bistå i arbete med budget, prognos, resultat samt affärsplan
  • Aktivt arbeta för effektivisering av processer och rutiner för fastighetsförvaltningen

 

DIN ERFARENHET OCH KOMPETENS
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning med inriktning mot fastighetsekonomi eller fastighetsförvaltning, med 1-2 års erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper inom fastighetsjuridik samt förståelse för drift och underhåll av fastigheter.  Du är van vid arbete som innebär sociala kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv och har ett genuint intresse för fastigheter och hållbarhet. Du är en förtroendeingivande och naturlig relationsbyggare med förmåga att hålla en kreativ och konstruktiv dialog med kunder. Du har ett starkt affärsdriv, är positiv och lösningsorienterad. Du har fallenhet att samordna och strukturera
arbete samt agera strategiskt och långsiktigt. Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Förutom en fantastiskt spännande tjänst får du vara en del av ett ungt bolag som är inne på en tillväxtresa. Vi har stora ambitioner och du får på nära håll vara en del av ett litet och engagerat gäng med lång och bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi håller högt tempo men värderar goda relationer och en rolig arbetsplats.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Mer information om oss finns på vår hemsida. Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev till. Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev till maria@invela.se

 

Kontaktuppgifter

Maria Mastej

076-876 63 51

maria@invela.se

 

Annons junior förvaltare

 

 

 

 

Bläddra bland nyheter