Invela söker Fastighetsadministratör

Förvaltnignsadministratör till

Invela Fastigheter

OM TJÄNSTEN
I rollen som förvaltningsadministratör ska du hålla ihop administrationen inom bolaget och se till att det är ordning och reda inom förvaltningsrelaterade frågor.

Invela befinner sig en spännande tillväxtfas där tanken är att rollen kommer att kunna växa och utvecklas med tiden. Du kommer att rapportera till Fastighetsansvarig och utgår från vårat kontor, beläget centralt i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Avstämning och kontroll av hyresdebiteringar och underlag
  • Avräkningar
  • Administrativ uppföljning av myndighetskrav
  • Framtagande av utkast till hyresavtal
  • Administration i köp- och säljprocesser
  • Framtagande av presentationer
  • Administrativ support
  • Aktivt arbeta för effektivisering av processer och rutiner för fastighetsförvaltningen

DIN ERFARENHET OCH KOMPETENS
Vi ser gärna dig med arbetslivserfarenhet av en liknande roll, meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har som minst gymnasieexamen och självklart utmärkande med ytterligare relevant utbildning. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet.  Du är van vid arbete som innebär sociala kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, strukturerad, noggrann och ordningsam. Vidare har du ett stort kundfokus och arbetar kundorienterat gentemot både kunder, leverantörer och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och för att vara rätt för rollen är du en teamorienterad person. Du har ett stort engagemang i det du tar dig an och tycker om att självständigt driva dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig
Förutom en fantastiskt spännande tjänst får du vara en del av ett ungt bolag som är inne på en tillväxtresa. Vi har stora ambitioner och du får på nära håll vara en del av ett litet och engagerat gäng med lång och bred erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi håller högt tempo men värderar goda relationer och en rolig arbetsplats.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Mer information om oss finns på vår hemsida. Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev till maria@invela.se

 

Kontaktuppgifter

Maria Mastej

076-876 63 51

maria@invela.se

 

Administratör kundförvaltare

Bläddra bland nyheter